7.Pomoc duchovi = pomoc človeku

Tieto články sú z prvej knihy a viažu sa k príbehu Prehnané lipnutie, kde dedko bez nôh chcel ovládať život svojej vnučky.

Uverejnila som ich preto, aby ľudia, ktorí nečítali prvú knihu lepšie pochopili, čo vlastne robím a že nemôžem dopredu rozprávať o čistení, kým duch nieje preč.  Mohlo by sa stať , že napríklad práve tento dedko by sa namiesto oslobodenia skryl a Mária by sa jeho nadvlády nezbavila.  Čoraz častejšie za mnou chodia ľudia pri ktorých je duch samovraha a preto mávajú samovražedné myšlienky.

Pomoc duchovi= pomoc človeku

Stalo sa, že keď som pomohla duchovi ísť ďalej, zlepšilo sa zdravie človeku, s ktorým som robila oslobodenie. niekomu prestali bolesti chrbtice, niekomu sa výrazne zlepšil spánok, alebo problémy s nervami.

Neliečila som ľudí.

Pomáhala som duchovi vyrovnať sa s prežitým životom a pochopením toho, čo sním asi bude teraz. Neviem presne, prečo sa to na zdraví niekomu, nie všetkým prejavilo.

Aj keď som dávala preč ducha na diaľku, alebo som bola pri dotyčnom osobne, opisy boli približne rovnaké. Vo veľkej väčšine mi opisovali akoby z nich niečo spadlo, akoby sa im niečo tlačilo von z tela, akoby im niekto triasol rukou,

prípadne ich chytil za prsty, cítili chlad a na konci oteplenie.

Znovu opakujem, ľudí som neliečila.

Byť zdravý je síce vynikajúce a na tomto svete potrebné, ale na tom druhom je to trochu iné. Tam už fyzické zdravie nepociťujeme.

Máriin dedko po smrti síce už netrpel bolesťou, ale zlá skúsenosť  z amputácie nôh a pocit ako ťažko sa žije bez nich v ňom zostali.

Ani dobré, ale chválabohu ani zlé zdravie si na druhý svet neodnesieme.

Ale skúsenosti a pocity áno!

Preto je lepšie v sebe pestovať radosť a lásku, než živiť hnev a nenávisť. Vo veľkej miere záleží na nás, akú skúsenosť sa rozhodneme prežiť.

Pochopila som , aké je dôležité starať sa o vlastné zdravie, pretože s ním môžu byť spojené pocity, ktoré s nami pôjdu ďalej.

ČO JE OSLOBODZOVANIE ?

Ak sa duch zbaví svojho lipnutia na niečom, alebo na niekom, je to preňho vyslobodením a môže ísť ďalej do sveta duchov.

Pojem oslobodzovanie znamená, že duchovi vysvetľujem v čom je jeho problém a v akej situácii sa nachádza. Že nezvládol odchod zo života. Duch býva zmätený a napriek tomu, že je po smrti, stále zostáva tu a správa sa ako keby jeho život pokračoval, hoci živí ľudia ho nevnímajú a prehliadajú ho.

Poväčšine si to duchovia dajú vysvetliť a keď pochopia, že majú ísť  ďalej, odídu.

Za duchov sa modlím nielen ja, ale aj ich rodina. Radím príbuzným, aby dali odslúžiť za nich omšu.

Zásadne duchov nevyvolávam!

Prichádzajú za nou sami, aby som buď im alebo im blízkym pomohla.

Comments

  1. Hedviga says:

    Dobry den

    Potrebovala by som radu . Od mala ma strasia duchovia ale tentoraz je to inne .Teraz za mnou zacala chodit a ja neviem preco . Dokonca sa mi sniva o nich ako sa a nimi rozpravam .Rada by som vedela preco mam taky problem a ako sa ho da zbavit .
    Prosim odpiste mi .

    Dakujem

  2. zaneta says:

    dobry den prisla som do rodiny kde zena ktora podvadzala svojho muza s ktorym mala 4 deti odisla z domacnosti a mala ineho partnera zobrala si iba tu najmensiu. o dalsie 2 deti som sa starala ja lenze stale sa vyhrazala pocas zivota ze sa zabije a vyskoci s 13.poschodia aj s malou,stale sa rezala mala schyzofreniu a uz aj prve dieta chcela spalit ked bol novorodenec nakoniec sa po roku obesila na psichiatrii ale to uz bola mala snami den pred tym mi volala ked bola v nemocnici dodavam este pred tym si podrezala zily preto lebo jej partner sa na svoje narodeniny skoro otravil s tabletkami a nemala nanho ziadny kontakt nakolko upadol do komy a preto ked volala stale hovorila ze chce peta to bol jej priatel a ona si myslela ze on je mrtvy a povedala ze ona ho stratila ze pojde zanim hned na druhy den sa obesila a odvtedy su tu stale hadky,ja som snou mala sen ze ma obima a odpudzuje ma od terajsieho priatela a hned za tym snom som mala sen naozaj taky ze ma podviedol,,, takisto sme raz isli na jej hrob a este ked sme neboli pri cintorine krasne teple pocasie zrazu sme vosli a isli sme k pomniku a zacalo prsat a ako sme odchadzali zase krasne pocasie a teplo a v tom sne co som spominala hovorila o priatelovi co snim ma deti ze je falosny a strasne jej ublizoval a mam si davat pozor a na konci iba to mi povedala ze sa tam stretneme ja som sa spytala ze kde a ona ze ty vies kde a usmiala sa vobec sa na nikoho ani len na deti nepytala iba mna stale obimala a upozornovala pred priatelom prosim vas dajte mi vediet co to znamena velmi vas prosim dakujem zanet

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *