Pri odvádzaní ducha do svetla sa môže stať aj toto.

Ľudia sa začínajú prebúdzať do nového vedomia a veľa sa teraz hovorí a píše o skúsenosti
zážitku smrti. Jeden z nich, ktorý som precítila a ktorým spoznala smrť a tým prechod do inej
dimenzie zabitá žena, tu teraz popíšem aj ja. Možno tí,  ktorí niekoho stratili násilnou smrťou a  prečítajú si takto opísaný  zážitok smrti a možno pozrú sa na vec aj trochu inak a tým uľahčia svojej duši.

 

Šlo o vraždu v aute. Dostala som sa nie iba do času, keď sa to dialo, ale aj priamo do tela ženy, ktorú sa pokúsil zabiť a aj zabil jej muž.
Moje Ja sa ocitlo v jej tele, pozeralo jej očami a prežívalo asi vlastne všetko, čo aj ona.
Cítila som strach,  keď zrazu otvoril dvere auta a videla nôž, ktorým bodol takmer doprostred hrude. Aj to síce už bolo trochu spomalené, ale nie až tak, ako následujúce sekundy.
Vôbec necítila bolesť, keď jej vnikal nôž do hrude. Čepeľ noža pretrhla kožu, mäso a chvíľku akoby zastavila na mieste.  Bolo vidieť , že málinko hádam milimeter – dva  sa nôž nôž pootočil.                                                                                                                                                          Svoj krik sa jej zdal akoby bol niekoho iného, akoby nevedela, že to kričí ona a počula kričať niekoho iného.                                                           Až teraz sa všetko abnormálne spomalilo, akoby presne mala vedieť, akým spôsobom zomrela, čo pri tom cítila-necítila a mala vnímať každú maličkosť. Až dokonca akoby videla, ako sa nožík pomaly sunie z tela von, ale zároveň videla jeho ostrie vnútri v tele. Vpichnutie bolo rýchlejšie, skôr ho ani nezaregistrovala. Videla do vnútra svojho tela a rozrezané životne dôležité časti, ale zároveň akoby pod lupou. Všetko zväčšené.
Veeéééľmi pomaly, uvedomovala si každý milimeter o ktorý sa nôž posunul, videla aj jeho jemnulinké zadrhnutia. Už len akosi reflexívne si chytila rukami miesto bodnutia, ale veľmi spomalene, bodol ju aj druhý a plytšie tretí krát. Zrazu si uvedomila, že necíti bolesť. Že vlastne už nie je vo svojom tele a na tieto ďalšie bodnutia pozerá zhora. Mala abolútny dostatok času uvedomiť
si a zakúsiť vlastnú smrť. Nebola takmer ani prekvapená, že nebolí. Len všetko pozorovala a pokojne so záujmom vnímala.
Cítila, že jej je ľahko a môže sa pohybovať kam len chce. Vlastne ju tá ľahkosť nadnášala aj cez plech vozidla a vôbec jej to nevadilo.          Je celkom možné, že by v tomto časopriestore ostala zachytená aj navždy, alebo aspoň veľmi dlho, neviem. Ale vedela som zrazu, že si uvedomila aj moju prítomnosť a vnímala aj moje vyzvanie a nasmerovanie na svetlo a sprievodcov.
Vďaka jej bratovi ,ktorý chcel, aby odišla do Svetla  sa to podarilo. Je celkom možné, že títo manželia sa už ako duše vo svetle dohodli, že si navzájom umožnia v tomto živote zažiť tele takéto poznanie. Tu na Zemi  v tomto čase je však  tento čin odsúdeniahodný a
ako ona, ktorá spoznala a mohla pozorovať násilný prechod do inej dimenzie, tak aj on, ktorý jej ho umožnil, zažije následky tohoto činu. Najskôr podľa našich pozemských pravidiel a zákonov  odsúdením do väzby.
Ak to bolo tak, že sa dohodli, tak po jeho vstupe do svetla si navzájom budú zdieľať tento zážitok. Ale je celkom možné, že ešte pred týmto vstupom do svetla zakúsi na sebe on všetky emócie, ktoré spôsobil jej aj jej blízkym. Zakúsi na sebe emócie duševnej bolesti zo straty blízkej blízkej osoby, včetne ich smútku, hnevu, nenávisti a bezmocnosti. A ja si netrúfam povedať čo
je horšie, ale podľa možností chcem žiť radšej lásku a odpúšťanie, v prvom rade chrániť život a slobodu duše v láske aj sebaláske tu aj na druhej strane. Nenechávať ustrnúť duše v rôznom časopriestore  hoci to znamená aj prežívať takéto zážitky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *