Ochrana na cintorínoch

Rýchlo sa blíži čas, kedy takmer každý absolvuje návštevu cintorína a uctí si pamiatku zosnulých.

Predchádzajúci príbeh ma inšpiroval k napísaniu jednej z najjednoduchších možností ochranných spôsobov pred nachytaním negatívnej energie cez diery v aure a to nielen na cintorínoch ale aj nemocniciach a rôznych negatívnych zónach.

Naše myšlienky a následné obrazy vyvolaných predstáv na nás pôsobia, či chceme alebo nie. Samozrejme , že najlepšie je, keď to človek necíti a neprikladá tomu žiadny význam- je odolný, ale sú aj citlivejší ľudia.  A hlavne pre tých je tento spôsob ochrany veľmi vhodný. Či patríte medzi nich zistíte ľahko ak sa zamyslíte , či ste už niekedy vošli do miestnosti, kde ste sa cítili veľmi stiesnene až ťažko, cítili ste dusnú energiu v miestnosti a niekedy ste dokonca zažili také niečo aj od človeka.                                                            Našimi myšlienkovými pochodmi ako je už známa vec, si môžeme ublížiť, ale aj sa chrániť pred nechceným negatívnym pôsobením. Jednou z predstáv , ktorú si myšlienkami môžme nastaviť, je ochrana predstavou BIELEHO SVETLA.

Zásadou však je vždy Z VNÚTRA VON.

Či už predstavou chránime priestory, seba, alebo naše deti , či ľudí, ktorí si z akéhokoľvek dôvodu svetlo predstaviť nemôžu, predstavujeme si ho vždy z vnútra do vonkajšej zóny, nie tzv. vajíčko -kruh okolo seba, aby sme nejakú negatívnu energiu neuväznili vnútri na nás., ale vytlačili ju zo seba von.               Čiže v strede tela- oblasti solar plexu si predstavíme malú guľôčku bieleho svetla, veľkú asi ako  vlašský orech. Počkáme , kým sa nám v predstave rozžiari a začneme ho zväčšovať. Predstavujeme si ako sa zväčšuje do všetkých strán, stále žiarivo biele svetlo, väčšie a väčšie až presahuje cez celé telo, až na šírku vystretých rúk okolo celého tela aj nad hlavou aj pod nohami. Celí sme uzavretí v bielom svetle a nič negatívne v nás neostalo. Takto rozžiarení a zároveň chránení aj pred kradnutím našej vlastnej energie sa v kľude môžme vydať na cintorín či inde a môžeme  podobným spôsobom chrániť aj naše priestory , či auto. ael vždy z vnútra von.    Ďaľšie možnosti ochrany a aj iného využitia, či dokonca tvorenia vlastnej reality aj pomocou aurakvetu a jeho posolstvo nadiktované archanjlemi si ukážeme v prvej dekáde novembra, najskôr v Bratislave.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *