Ničoho v živote sa netreba báť

Ničoho v živote sa netreba báť, treba tomu iba porozumieť. Teraz je načase porozumieť viac, aby sme sa mohli menej báť. “ – Marie Curie

Aj keď s dušou Marie Curie v kontakte zatiaľ nie som, jej nadčasový výrok sa hodí stále, aj na túto zmätenú dobu.
Hoci som chcela písať o duchoch, ako je možné ich zjavovanie sa a napr. hýbanie vecami, odložím to a venujem sa súčasnému dianiu na Slovensku a vôbec vo svete. Napriek Nesare a Gesare, ktorá svetovo nastúpi a nech sa to bude diať akokoľvek, treba zatiaľ žiť vo vlastnom kruhu možností. Venovať sa tomu, čo môžem a čo môže najskôr pomôcť pri vojne a obavách, do ktorých sme sa nechali zatiahnuť a snažiť sa o zmenu – odstránenie príčiny tohto stavu ako najlepšie viem hoci aj podpisom na zmenu ústavy. Rozbiť atóm bolo ťažšie 🙂
Takmer všetci však túžime po mieri, lebo iba v mieri je možné tvoriť zdravý a šťastný život, bez obáv o základné potreby človeka, ktorým aj vládne základná červená čakra (aktivita) na jednej strane schopnosťou práce, následnou odmenou za ňu a na strane negatívnej agresivitou a vyvolávaním strachu, že to nejde, že musíme poslúchať (koho?), že sme hlúpi a báť sa napr. aj závisti.
Strach paralyzuje, odvaha dodáva život a život treba v prvom rade chrániť. S porozumením, pochopením, poznaním (6 čakra) môžem odstrániť, ovládnuť svoj strach (1čakra)nech sa týka čohokoľvek.
Ďalšou možnosťou cesty smerom k mieru je pomoc vody (duše z inej dimenzie – poznanie od Masaru Emota), ktorá dokáže prenášať informácie (doporučujem film „Co my jen víme“) aj emócie a naplniť takto pokojom a mierom samého seba, svoje telo. Postaviť sklenený, číry pohár s vodou na nápis MIER a popíjať, voda prečíta a prenesie info do tela, ktoré je tiež z veľkej časti voda.
Tak budeme mnohí vyžarovať to, po čom túžime a každou kvapkou mier do života priťahovať.
Doporučujem napísať MIER svetlo modrou farbou do ružového podkladu. Môžem si to vytvoriť z ružového papiera, na ktorý dám slovo MIER modrou fixkou, či pastelkou a dokonca vystrihnúť do tvaru srdca. Takto AKTIVITOU (niečo som pre mier urobil) postúpime k TVORIVOSTI(2 čakra tvorení vlastného nápisu ) následkom je RADOSŤ(3č.) z toho, že som mohol niečím prispieť s LÁSKOU (4 ružovou na duchovnej urovni) vsrdci, DOBRÝM SLOVOM (5 komunikáciou s vyšším ja) k LIEČENIU(6 opraveniu príčiny )a nakoniec k božskému UZDRAVENIU(7)napätej situácie.
Cez všetky čakry 🙂 dosiahneme naplnenie aj v tejto časti svojho života.
Lúčim sa s pozdravom V SRDCI MIER.
Zdenka Janková.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *