Kto som,čo robím?

Ľudia sa ma pýtajú, čo vlastne robím, čím sa zaoberám. Tiež si ma často zaškatuľkujú, podľa toho od koho na mňa dostali kontakt. Pre niektorých som kartárka, pre iných jasnovidka a pre ďalších médium. Ale všetko sú energie. Niektoré sú vytvorené myšlienkami ľudí a zosilnené určitými silami až vytvoria skoro kliatbu. Nie vždy nás musel prekliať niekto iný.Často si takéto energie vytvárame my sami, alebo sa prosto ocitneme na nie správnom mieste a v nesprávny čas, ale nič nieje náhoda. Život nám ovplyvňujú naše rozhodnutia a tiež to, čo sme sa rozhodli vo Svetle, že tu zažijeme.

Pýtate sa , či sa bojím duchov? Boli doby kedy áno , dnes už nie. Uvedomujem si , že to boli ľudia a duch je vlastne energia, ktorá ostane. Je to ich Ja. Som opatrná, ale to je niečo iné ako strach.Ľudia to boli rôzni aj energia po nich môže byť rôzna.

Mojou prioritou je odviesť duchov do Svetla. Aby sa mohli spätne pozrieť na svoj život a zhodnotiť z vyššej perspektívy, čo sa vlastne naučili a čo bolo skutočne dôležité, aj aby si mohli vybrať svoj ďalší život na zemi , alebo aj inde.                                Tí , ktorí z nejakého dôvodu ostali uviaznutí na zemi v tejto dimenzii, nemajú možnosť rásť a postupovať vo vývoji. Najťažšie to majú tí, ktorí uviazli v časovej slučke a stále dookola si napríklad berú život, alebo stále zažívajú pocit umierania.

Túto časovú slučku je treba pretrhnúť a keď takýto duch precitne, tak už sa dokáže poobzerať, dostať sa do nášho času a odísť kľudne do Svetla. Pomôžu mu buď jeho duchovní radcovia, alebo príbuzní, či kamaráti, ktorí už vo Svetle sú a pomôžu mu aj vyznať sa tam.                V dimenzii Svetla ich život pokračuje ďalej. Občas som mala to šťastie, že mi niečo z tejto dimenzie bolo ukázané, ale aj to málo stačí aby som vedela, aká tam je bezpodmienečná láska, aký kľud a radosť tam môžu prežívať. Preto (aj keď ma môžu považovať za blázna a sú s tým spojené aj iné nepochopenia)  mi stojí za to vykonávať odprevádzanie do Svetla a venovať sa veciam, ktoré ma naučili.

Za najväčší prínos považujem vážiť si a mať rád život vo všetkých jeho podobách. Viem, že mnoho vecí sme si vybrali vo Svetle, že ich proste zažijeme aj pomôžeme iným, aby mohli zažiť, to čo potrebujú. Nad všetkým stojí láska. Aj lásku je treba správne chápať a sebalásku si nemýliť so sebectvom.                                                                                                               Všetko sú vibrácie  a energia, preto je dobré naučiť sa riadiť energiami. Svojou v súlade s inými. Poznať svoju a vedieť ju v rámci možností  ovplyvňovať, zvyšovať a nedovoliť iným, aby nám ju vysávali. Na základe všetkých svojich skúseností a poznatkov sa zaoberám  energiami a vibráciami  o ktorých ešte budem písať.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *