Rozhovory s dušami psíkov

Cestovali sme so psikmi Dastym (14 ročný) a Hany, ani nie ročná sučka od veterinára. Dasty má v brušku opäť nádory a začali sme to riešiť aj s pomocou veterinára. Ešte mu objednáme výživové doplnky, síce sú hlavne určené pre ľudí, ale pomáhajú aj zvieratkám, lebo ich hlavný princíp je očista buniek. Na očistu ma aj v prípade ľudí bytosti z druhej strany upozorňujú aj dokonca pri fantómovych bolestiach, ale to sa robí s ľuďmi.  Dastymu  očisťujúcim efektom práve tieto zeolitove kvapky pred pár rokmi pomohli. Samozrejme to, čo si jeho duša vybrala nezvrátime, ale urobíme čo môžeme, aby  jeho život aj na konci bol bezbolestný a šťastný. Ťažké myšlienky aj mne, aj šoférujúcej Janke vháňali slzy do očí.
Hany sedela vedľa mňa a Dastyho som držala na kolenách.
Premýšľali sme o krajinách, kde sa pri smrti tešia a oslavujú, lebo veria, že po smrti sa proste ide do lepšieho sveta. U nás to tak ale nieje. Zachváti nás smútok a žiaľ, nie radosť! Už vôbec nie, keď nás opúšťa psík, náš zvierací kamarát. Zvlášť ak sme s ním strávili dlhé roky šťastia a obdivovali jeho neutíchajúcu lásku, ktorú dokáže prejaviť  úžasnými spôsobmi, dokonca aj po smrti.
Odrazu Janka pribrzdila a radostne vykríkla : „jeeej aké zlaté, malinké šteniatko bolo na chodníku.“
Ja som ho nevidela, ale videla som v tú chvíľu v aute ducha Benyho, ako mi zdieľa:
„Aj to som ja“
Už keď ho zrazilo auto a patril synovi mi zdieľal, že duša sa delí a to je aj dôvod, prečo sa môže narodiť ešte skôr než zomrie. Vtedy som tomu až tak nevenovala pozornosť a tak úplne to nechápem ani teraz. Dúfam, že mi to ešte po lopate vysvetlí niekto. Aj som myslela, že ide len duše zvierat, kým ma z omylu nevyviedla duša S. Hawkinga.
Povedala som  Janke, čo mi práve oznámil duch Benyho. Odpovedala:
„Viem, že som sebecká, ale chcela by som, keby tu bol Dasty navždy. Hmm, lenže aj Beny bol dobrý psík a bez neho by som vlastne ani nemala Dastyho. Nezažili by sme s ním toľko radosti. Nuž čo. Všetko je ako má byť, ale tie rozlúčky sú ťažké. Brrr, musím sa spamätať, veď ešte žije a užiť si ešte…….
Objavilo sa  v aute mnoho psích duchov. Aj Orion a Inďo, ktorý mal hádam najhladšiu srsť sveta. Tešil sa z toho aj ako duch. Úžasné akú majú radosť z krásy a príjemnosti.
„Inďo má stále takú úžasnú srsť“
„Má ísť Dasty na operáciu? „kvapne sa spýtala Janka.
“ Neviem, stratili sa všetky psí duchovia. Mne sa nedá vnímať aj ich aj náš svet naraz. Keď ma niekto nejakou emociou, či otázkou vyruší, vtedy sa najčastejšie spojenie pretrhne.“
Zamysleli sme sa nad dianím životov.
Zrazu akoby ku mne prehovoril duch psíka, ale bol to Dasty! Žijúci! Nebol ale  úplne mimo tela. Len z neho akoby vystupoval. Na polo von, na polo vnútri. „Dasty chce až aj jemu a psíkom urobím niečo ako aurakvet. Už viem ako to myslí, ukázal mi to. To už dáme spolu dohromady. Neviem ti to popísať, je to taký pásik na chrbáte a z toho idú jednotlivé pásiky na čakry. Počkaj musím sa na to viac sústrediť, doma ti to ukážem na niečom.“
Doma sme sa ale už tomu nevenovali, iba v mojej hlave to šrotovalo rôznymi variácia mi, ako to co najlepšie urobiť.
Dasty chcel a potrebuje najmä na bruško a zadnú časť tela. Takže žltú, oranžovú a červenú.
Teraz som skoro ľutovala, že som kedysi nechcela vidieť auru úplne. Bála som sa, že uvidím choroby a problémy svojich blízkych. A ja som chcela všetkých zdravých. Nevedela som, že choroba, či úraz je poznanie a napredovanie duše. Miesto toho som prosila anjelov a bytosti aby mi dali možnosť ukázať ľuďom ako  môžu takúto schopnosť mať sami. Ako to urobiť nech si vie každý sám už pomocou aury a čakier zistiť to.
Spočiatku ma naviedli na pastelky, neskôr na farebné papiere, tak som si to roky overovala v praxi. Dávala som ľuďom vybrať farbu čakry a podľa výberu som overovala, či majú na tej čakre nejaký problém. Neskôr som zistila, že môže byť aj vtedy keď ich tá farba nie iba priťahuje, ale aj odpudzuje. Nakoniec mi s pomocou duchov ukázali farebný obrúsok v tvare kvetu. Práve pomocou neho sa dá aj dlho dopredu vedieť ktorú čakru bude v najbližšej dobe poznávať naša duša. Alebo ju už aj poznáva najčastejšie v podobe nejakého problému. Vždy ten problém(alebo aj radosť) najskôr zažijeme(spoznáme) v duchovnej oblasti a ak ho nevyriešime (radosť si z nejakého dôvodu neprecitime) v nej, prejaví sa v oblasti hmotnej. Čiže na fyzickom tele.
Na duchovnej úrovni liečia aj uzdravujú rôzne vibrácie.
Vlastne mi aj pri liečbe koníka bolo ukázané dávať mu preto pri jeho problémoch na brucho jantár. Prenášali sa na neho nedobré vzťahy ľudí zo stajne.
Takže aj zvieratká prežívajú všetko najskôr na tej duchovnej úrovni!
No jasné, veď aj ony dokážu ukázať strach, radosť či hnev. Aj kone. A psíky zvlášť!
Štekotom, kňučaním, zavýjaním, vrtením  chvosta, či dokonca roztiahnutím pier do úsmevu a šibalským výrazom v očkách. Výraz psie oči už pozná každý. Darmo oči sú okná do duše nie iba u človeka.
Tak teraz ešte premýšľam nad vytvorením niečoho vhodného pre zvieratká, aj keď samozrejme môžme im dávať vodu nabitu aj lupeňom aurakvetu. Ale zrejme je aj dôvod, aby tú farbu mali priamo na tele, lebo prečo by mi to Dasty (a nie iba on) dal vedieť?

Odoslané z mobilu Huawei

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *